Etusivu » Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

 

Miksi 4-Legs on 450 g annoskoossa?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että eläimet tarvitsevat pidempiaikaisen kuurin ja riittävästi maitohappobakteereja, jotta saadaan aikaiseksi pysyvämpiä tuloksia suolistossa. 4-Legs 450 g pakkauksen annoskoko vastaa yhtä kuuria eli n. 4 kk.

Mitä tarkoittaa 4E8 cfu/g?

Se on lyhennys englannin kielisestä termistä Colony forming unit (cfu) ja kertoo elossa olevien bakteeri- tai sienipesäkkeiden määrän. Auki kirjoitettuna 4E8 cfu/g tarkoittaa 400 000 000 eli 400 miljoonaa bakteeria grammaa kohden. Valmistajat voivat ilmoittaa pitoisuuden grammaa tai kiloa kohden. Pelkän painon ilmoittaminen ei kerro bakteerien pitoisuutta.

Millainen annoskoko 4-Legsiä on riittävä?
Jokaisella eläimellä suoliston kunnon lähtötaso on erilainen, joten siksi suosittelemme seuraamaan eläimen reaktioita ja muuttamaan annostusta sen mukaisesti. Tutkimusten perusteella yksi annosmitta päivässä on kuitenkin minimimäärä maitohappobakteereja, jotta sillä olisi vaikutusta mikrobitasapainoon.
Aiheuttavatko Anicoli-tuotteet allergioita?
Kaikki tuotteissamme käytetyt ainesosat ovat käyneet läpi laboratoriokokeet, joissa on etsitty allergisoivia ainesosia ja kaikkien osalta tulokset ovat negatiivisia. Tuotteemme eivät sisällä esimerkiksi maitoteollisuuden jäämiä tai tärkkelystä. Mikäli keho on autoimmuuni, saattavat oireet voimistua hetkellisesti kehon yrittäessä ensin torjua hoitoa. Tällöin suosittelemme aloittamaan yhdellä annosmitalla päivässä.
Voiko Anicolin tuotteita käyttää tiineellä eläimellä?

Kyllä. Suosittelemme aloittamaan 4-Legs maitohappobakteeri-tuotteen käytön hyvissä ajoin kun maidontuotanto alkaa ja
jatkamaan syöttöä koko imetyksen ajan. Tällöin pienokaiset saavat tärkeät vastustuskyvyn rakennusaineet jo äidinmaidosta.

Mitä tarkoittaa probiootti ja prebiootti?
Probiootti tarkoittaa kaikkea mikä edistää terveyttä ei siis pelkästään maitohappobakteereita. Sana probiootti on aikoinaan keksitty antibiootti-sanan vastakohdaksi. Prebiootti tarkoittaa yleensä jotakin hiilihydraattia.
Miten tuotteet säilytetään?
Kaikki tuotteemme säilytetään avaamattomana tai avattuna kuivassa ja UV-säteilyltä suojattuna. Tuotteitamme ei saa säilyttää jääkaapissa, sillä se lisää kosteutta ja näin ollen haittaa säilyvyyttä.

Seuraa somessa